Yoksa o da mı mutsuz?

21.09.2012 19:51

Son günlerde üstüste tutturduğu kuponlarla iddaanın tescilli kralı olma yolunda hızla ilerleyen PVAA yorumcusu Lakersman'in son tutturduğu kupondan sonra sevinmemesi akla bir takım sorular getirdi.

Hatırlanacağı üzere birkaç hafta önce Real Madrid'in maçında attığı gollerden sonra Portekizli yıldız Ronaldo da sevinmemiş ve medyada mutsuz olduğu şeklinde haberler çıkmıştı.

Kulislerde bu sorular sorulurken Lakersman resmi facebook sayfasında paylaştığı yorum ve fotoğrafın ardından bu sorular iyice dile getirilir oldu.

 

Kendisine ait resmi facebook sayfasında "artık beni transfer etsinler" diyen Lakersman bir grup takipçinin tepkisini çekti.

Öte yandan bir başka grup takipçi de, perşembe akşamı tahminleri yayınlanmayan site yöneticisi Okocha'ya twitter'dan "Okocha söyle Lakersman nerede?" şeklinde twitler atarak kendisinin yorumlarını daha sık görmek istediklerini söylediler. Bu gelişmeler üzerine site yöneticisi Okocha'nın Lakersman'i pazartesi günü yönetim merkezine çağıracağı ve kendisiyle görüşeceği öğrenildi.

 

Bu gelişmeler yaşanırken Lakersman'in cuma akşamı da siteye tahmin göndermediği; haftasonu maçları için ise tahminlerinin yayınlanıp yayınlanmayacağı merak konusu.

Geri