Şampiyonlar ligi heyecanı başlıyor

18.09.2012 09:30

Avrupa Şampiyonlar Ligi 2012-2013 sezonunda grup maçları bugün başlıyor. Bütün maçların başlama saati T.S.İ. 21:45.

Salı Günü maçları:

(A) Grubu:

Dinamo Zagreb-Porto

Paris Saint Germain-Dinamo Kiev


(B) Grubu:

Montpellier-Arsenal

Olympiakos-Schalke 04


(C) Grubu:

Malaga-Zenit

Milan-Anderlecht


(D) Grubu:

Borussia Dortmund-Ajax 

Real Madrid-Manchester City

 

Çarşamba Günü maçları:

(E) Grubu:

Shakhtar Donetsk-Nordsjaelland 

Chelsea-Juventus


(F) Grubu:

Lille-BATE Borisov

Bayern Münih-Valencia

FIFA kokartlı Türk hakemimiz Fırat Aydınus, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 19 Eylül Çarşamba günü oynanacak Bayern Münih - Valencia maçını yönetecek.


(G) Grubu:

Barcelona-Spartak Moskova

Celtic-Benfica


(H) Grubu:

Manchester United-Galatasaray

Braga-Cluj

H Grubu'nda mücadele eden Türk temsilci Galatasaray, 19 Eylül Çarşamba günü deplasmanda İngiltere'nin Manchester United takımı ile karşılaşacak.

İngiltere'nin Manchester kentindeki Old Trafford Stadı'nda TSİ 21.45'te başlayacak karşılaşmayı Almanya Futbol Federasyonu'ndan Wolfgang Stark yönetecek. Stark'ın yardımcılıklarını Jan-Hendrik Salver ve Mike Pickel yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi olarak Markus Häcker, ek yardımcı hakemler olarak da Tobias Welz ve Christian Dingert görev alacak.

Avrupa Şampiyonlar Ligi’nin resmi yayıncıları Doğuş Grubu ile D-Smart arasında geçen yıl imzalanan üç senelik anlaşmaya göre salı günü oynanan maçları Star TV ekrana getiriyor.

Dev arenada çarşamba günü yapılan maçları ise D-Smart yayınlıyor. Anlaşma kapsamında M.United ile Galatasaray arasında yarın oynanacak maçı D-Smart yayınlayacak. Sarı-kırmızılı takımın, 2 Ekim Salı günü İstanbul’da Braga ile yapacağı karşılaşma ise Star TV tarafından ekrana getirilecek.

Star TV’nin Doğan Grubu’ndan, Doğuş Grubu’na geçişi sırasında Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi maçları, UEFA’nın yayın kurallarına göre açık ve şifreli kanallar arasında paylaşılmıştı. Star TV salı maçlarını, D-Smart çarşamba karşılaşmalarını aldı. Doğuş Grubu, Star TV’nin, reytingi çok yüksek olan Muhteşem Yüzyıl dizisini çarşamba günü ekrana getirmesi nedeniyle bu tercihi yaptı.

 

Geri