(okocha)

17.03.2012 22:29

Fenerbahçe maça fırtına gibi başladı. Ziegler'in müthiş çabası ve takipçiliğiyle dışarı çıkmasına engel olduğu topta Sow'la öne geçip birkaç dakika sonrasında ise Alex'in krallara layık golüyle 2-0'ı buldu. Bu dakikadan sonra maçın rengi değişti. Önce oyuna denge geldi daha sona Galatasaray ağır basmaya başladı. Doğal olarak da Elmanderle 36'da golü buldular. Tabi bunda Gökhan Gönül'ün çok ileri çıkmaması, Topuz'un hücuma çıkmaması ve ilerideki Alex'i ve diğerlerini desteklememesi de etkili oldu.

İkinci yarıya takımlar biraz daha dengeli başladı ama, o dakikalarda da Galatasaray adına Aykut hoca çıktı sahaya. Alex de Souza ve Miroslav Stoch her takımın tehdit olarak algıladığı ve her an skoru değiştirebilecek oyuncular. Rakipte böyle iki oyuncu varken kimse bu kadar hücum düşünemez.

Fatih Terim mağlubiyeti kabullenen ve "napalım bu maç da böyle bitsin" diyen bir hoca değil. Doğal olarak daha ofansif oynatmaya başladı takımını. Aykut hoca da "Ben sana saldırmayacağım, rahat rahat oyna" dercesine Alex ve Stoch'u çıkartarak Galatasayarın ofansif oyununa yağ sürdü.

Ama sonuç olarak 21. yüzyılda Galatasarayın Kadıköy'de Fenerbahçe galibiyeti var mı? Yok......

Geri